the pianohouse met pasen weer bij neuf

The Pianohouse treedt Tweede Paasdag weer op bij Grand Café Neuf in Raalte. Een herhaling van vorig jaar, want ook toen trad The Pianohouse er op. “We zijn er vorig jaar mee begonnen door ze op Tweede Paasdag te boeken. Er was immers op de Paasmaandag niet zo veel te beleven in Raalte. Het was zo’n groot succes en zo druk dat we ze direct weer hebben geboekt,” vertelt Leon Alferink namens Neuf.

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht en is inmiddels een begrip in Nederland. De entertainende pianisten en gitaristen zetten de tent volledig op zijn kop. Met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en een allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering. De muzikanten houden op ieder moment feeling met het publiek.

Speciale The Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers, ze worden massaal op de vleugel van de piano gedeponeerd waarna de indiener op zijn/haar wenken wordt bediend.

Het concert begint om 15.00 uur en de entree is 5 euro. De deuren van Neuf zijn vanaf 14.00 uur geopend. The Pianohouse verzorgt in totaal drie optredens van drie kwartier met pauzes tussendoor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.