sw4d in de startblokken

De editie van 2014 wordt gehouden van 14 tot en met 17 oktober, uiteraard weer vanuit Raalte. Inschrijven kan vanaf 1 mei via staging2.sw4d.nl . De veldwerkers zijn momenteel druk in de weer om een kritische blik te werpen op de routes. Daarbij wordt gebruik gemaakt van eigen ideeën, maar ook van de suggesties afkomstig uit de grote hoeveelheid ingeleverde evaluatieformulieren.

Na 2 succesvolle edities houdt de SW4D het trainingsprogramma ‘SW4D Fit!’ ook dit jaar weer. Tijdens zes wekelijkse trainingen wordt onder deskundige begeleiding gewerkt aan de wandeltechniek zodat in oktober fluitend en zonder blessures de SW4D-finish bereikt kan worden.

De trainingsgroep gaat op zaterdag 30 augustus van start. Voor meer informatie en inschrijving: zie staging2.sw4d.nl . Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats, want de meeste deelnemers uit de trainingsgroepen van de afgelopen twee jaren zijn wandelverslaafd geworden.

Het aantal deelnemers en de vele blije kindergezichten zeiden eigenlijk alles. “Iedereen die vorig jaar aanwezig is geweest bij SW4D Kids moet het met ons eens zijn dat het een geweldig jubileumjaar was,” aldus Maaike Heethaar bestuurslid en animator van het SW4D kidsprogramma.

Ook de introductie van het thema ‘Cowboys en Indianen’ kan een succes worden genoemd. Reden voor de werkgroep Kids om ook in 2014 met een thema te gaan werken: ‘Op wandelsafari in Salland’. Op een later moment worden de details prijsgegeven, maar de volgende ingrediënten zitten er zeker in: kunst maken, knutselen en avontuur.

De werkgroep marketing heeft onlangs het nieuwe T-shirt van de Sallandse Wandelvierdaagse ten doop gehouden. Opvallend is dat het T-shirt is voorzien van een V-hals. Daarmee gaat een belangrijke wens van vele wandelaars in vervulling. Ander afwijkend detail is de paarse kleur. De tekst op de achterkant is even prikkelend als tijdens voorgaande edities: ‘DE LAATSTE!? wandelvierdaagse van het jaar.

De T-shirts kunnen voor 7,50 besteld worden via marketing@sw4d.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.