Home / archiefcentraal / supporters wachten pec op bij thuiskomst

supporters wachten pec op bij thuiskomst

PEC heeft de beker en wij willen fotos. De eersten zijn al binnen. Van Pascal Pellikaan van www.pp-fotografie.nl. Hij was er vannacht bij toen de spelersbus terug kwam in Zwolle.

Pascal: Rond 1.00 uur kwam de spelersbus weer terug in Zwolle en ze werden opgewacht door honderden supporters. Op de Ceintuurbaan langs het IJsseldelta-stadion stond het helemaal vol met mensen die graag een glimp wilden opvangen van de bus met daarin de spelers en natuurlijk ook van de beker. Het feest ging nog even verder in het stadion waar de spelers met grote trots hun prijs lieten zien aan de supporters.”

Er komen in de loop van de dag vast nog meer foto’s. Want onze voetbal (en wat allemaal niet meer) fotograaf Johan Wolff was er ook. Onze sites bestaan van de samenwerking. Dus iedereen die foto’s en video’s heeft van de wedstrijd, van het feest nadien, van de terugreis, van het feest vanmiddag: kom maar op!

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.