Home / archiefcentraal / succesvolle music4ever dag van hafamo

succesvolle music4ever dag van hafamo

19 april 2014 was de dag voor HaFaMO (Harmonie en Fanfare Muziekonderwijs Ommen). De hele dag werd de Carrousel overspoeld door jonge muzikanten, toeterend, drummend, spelend, knutselend. Bijna 80 leerlingen van de HaFaMO en ruim 30 Ommen Kids oefenden voor een geweldig optreden aan het eind van de middag.

Dat leidde tot een kleurrijk geheel. De leerlingen van de samenwerkende verenigingen hadden hun verenigingskleur aangetrokken. De Ommen Kids verschenen in het wit. Groen (Bazuin), Rood (SDG), Blauw (Crescendo) en Wit (Ommen Kids )was het resultaat.

Er werd opgetreden op verschillende niveaus, van jonge beginners (Ommen Kids), halfwas leerlingen en gevorderde leerlingen, ieder met zijn eigen professionele dirigent van de stichting TacT Muziek. Tussen 4 en 6 uur zat de theaterzaal tot de nok toe vol. Je kon luisteren naar leuke nummers gebracht door superenthousiaste kinderen.

Wethouder Ko Scheele moet het geheel met tevredenheid aangezien hebben: er zit muziek in Ommen!

In 2015 wordt vrijwel zeker de muziek introductie en de Music 4 Ever dag opnieuw georganiseerd.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.