Home / archiefcentraal / studentenkorting bij het hoftheater

studentenkorting bij het hoftheater

Leerlingen van middelbare scholen en studenten van mbo, hbo of universiteit krijgen vanaf heden flinke korting op voor de voorstellingen van het HOFtheater. Het HOFtheater hoopt hiermee zijn voorstellingen toegankelijker te maken voor jongeren.

Leerlingen en studenten krijgen 25% korting op de aankoopprijs van kaarten bij het HOFtheater, op vertoon van hun studentenpas. Dit geldt voor alle studentenpassen van middelbare scholen, mbo, hbo en universiteiten. Als kaarten op de dag van de voorstelling zelf gekocht worden, krijgt je zelfs 50% last-minute korting op vertoon van de studentenpas.

Voor jongeren, die vaak weinig eigen inkomsten hebben, is het kopen van een kaartje meestal een behoorlijke financiële overweging. Met het invoeren van studentenkorting hoopt het HOFtheater zijn aanbod van toneel, cabaret en muziekvoorstellingen meer toegankelijk te maken voor jongeren.

Kaarten met studentenkorting zijn alleen te bestellen bij de Bibliotheek Raalte of bij de kassa van HOFinSalland, op vertoon van een persoonsgebonden studentenpas.

Studentenkorting is niet mogelijk in combinatie met andere kortingsacties en geldt niet voor kaarten voor HOFpop. Kijk voor meer informatie op www.HOFinSalland.nl .

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.