sportief lentebenefiet bij wijhezicht

Salland Beheergroep houdt op vrijdag 25 april bij het oude gemeentehuis van Wijhe een Lentebenefiet(s). Met een hapjes, drankjes, gastspreker Hans Prakke en met behulp van lokale ondernemers zal geprobeerd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor goede doelen.

Op deze avond zal aandacht gevraagd worden voor Team Goed te Passe die meedoet aan de HomeRide van Ronald McDonald Huizen, Inge Kroes die traint voor de Mont Ventoux, De Salland Avondetappe die aandacht vraagt voor KWF Kankerbestrijding en de Sallandse Fietsprokkel waarbij mensen met en zonder beperking met elkaar in contact komen.

Oud-wielerverslaggever Hans Prakke is gastspreker en zal in gesprek gaan met aanwezigen over de Tour de France 2015 en de fysieke en psychologische voordelen van fietsen voor de gezondheid van jong en oud. Proef! Wijnimport verzorgt hierna een wijnproeverij, worden hapjes geserveerd, is er muziek van lokaal talent en zijn er rondom presentaties.

Het programma is gratis toegankelijk; uiteraard zal gevraagd worden om een donatie. Het programma duurt van 17.30 uur tot ongeveer 20.00 uur. Aanmelden kan via Lisannes@nijlandenkroes.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.