sponsor trots op kampioen bc hoogerheyne

Badmintonclub BC Hoogerheyne is weer een kampioen rijker! Het 2e jeugdteam is dit seizoen op één wedstrijd na ongeslagen kampioen geworden. Wat een TOP-prestatie!

En dat kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom werden Tom Reimert, Koen Mensink, Nina Kolk en Helena van der Steege terecht gehuldigd met taart, medailles, een toespraak, applaus en foto’s. Hoewel het viertal er wat verlegen bij stond terwijl de overige clubleden hen feliciteerden, glunderden ze toch allemaal van oor tot oor. En uiteraard gingen er woorden van dank naar trotse hoofdsponsor Herman ‘Ford’ Lindeboom. Wederom is één van ‘zijn’ teams de aller beste van regio Oost. Een goede promotie voor het Heinose badminton. Het zit wel goed met de jeugdopleiding bij BC Hoogerheyne…chapeau!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.