slotdag winter color cup gerner

Op 22 maart werd bij de Tennisvereniging D.L.T.C Gerner de slotdag van de Winter editie van de Color cup 2013/2014 gespeeld. Om 14:00 uur stonden rond de 30 enthousiaste tenniskids aan de start van deze sportieve middag. De Color cup is inmiddels een begrip bij de recreatieve tennisjeugd in de regio.

Tennisverenigingen uit Nieuwleusen, Ommen, Den Ham, Lemele, Zwolle, Dalfsen en Lemelerveld strijden in een laagdrempelige onderlinge competitie om de felbegeerde titels in de verschillende categorieën. Uniek aan de slotdag is dat de kinderen niet alleen wedstrijdjes spelen, maar ook nog eens getrakteerd worden op een heuse tennisclinic onder leiding van de trainers van de aangesloten verenigingen. Dit alles vond plaats onder een strak blauw lucht en een stralende zon.

Rond 17.00 uur stond de kantine van D.L.T.C Gerner volgepakt met moe maar voldane tenniskids en trotse ouders die allen in smart wachtten op de uitslag welke vereniging er dit jaar met de bekers vandoor zouden gaan. In de categorie Rood ging de gastheer van de dag D.L.T.C Gerner er met de hoofdprijs vandoor. In de Oranje categorie trok Tennisclub Ommen aan het langste eind, zij mochten de beker en het applaus in ontvangst nemen. Alle deelnemende jeugd werd ten slotte nog beloond met een mooie herinnering in de vorm van een vaantje.

De Zomer Editie van de Color Cup staat alweer voor de deur, op woensdag 9 April staat de eerste ronde gepland. Doe jij ook mee?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.