seizoen tph bijna afgelopen

Je hebt nog maar even de tijd om te genieten van dit seizoen in THEATER Podium Heino. Het is je laatste kans om naar het theaterprogramma en hun Jazz aanbod te komen kijken. De vrijwilligers van THEATER Podium Heino hebben weer een programma en organisatie neergezet waar veel bezoekers plezier van gehad hebben.

Ook in het komende seizoen is er weer een spectaculair programma. Niet voor niets heeft het ‘THEATER Podium Heino’ in het Dominicanen klooster te Zwolle uit handen van mevrouw Inge Bruggeman van het ‘Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel’ een waardebon uitgereikt gekregen.

In de maanden februari, maart en april 2014 waren o.a. verschillende Jazz formaties op een informele wijze op zondagmiddag vanaf 15.00 uur in Heino te horen. Op 13 april speelt de Jazzformatie ‘Arjan Stam and Friends’ jazzmuziek van o.a Miles Davis en Art Blakey met; Arjan Stam op trompet en bugel, drums: Imre Kruis, zang en piano: Pieter van Santen, Arjen van El saxofoon en Uli Wentzlaff Eggebert contrabas.

Leg nu alvast 16 november 2014 vast in je agenda voor de eerste van de drie Jazzformaties in het nieuwe seizoen. ‘The Strong and Silent Types’ zullen dan met hun gipsyjazz in ons theater optreden. Kijk voor meer informatie op onze website: staging2.podiumheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.