schuilenburg officieel geopend

Het complex Schuilenburg aan de Landrechtweg in Raalte-Noord is afgelopen donderdag officieel geopend. Zaterdag is de hele buurt van 16.00 uur tot 18.00 uur welkom om het nieuwe complex te bekijken.

Het kan de wijkbewoners van Raalte Noord immers simpelweg niet ontgaan zijn. Aan de Landrechtweg is de afgelopen twee jaar gebouwd aan het pand Schuilenburg. Sinds september 2013 wonen er mensen in Schuilenburg. Dit zijn bewoners die niet geheel zelfstandig meer kunnen wonen.

Om verschillende redenen worden zij in het dagelijks leven ondersteund door familie, vrijwilligers en professionele zorgverleners. Een samenwerking van zorgorganisaties de Parabool en Zorggroep Raalte.

Daarnaast is Schuilenburg er ook voor de bewoners in de wijk. Want wat nog lang niet iedereen weet, is dat er in Schuilenburg ook een kapsalon, fysiotherapeut, logopedist, podotherapeut en diëtiste gevestigd zijn. Maar misschien nog wel de mooiste voorziening in Schuilenburg voor de wijk is Gasterij de Noaber.

In het Grand Cafe en de bakkerij kunnen wijkbewoners terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met een stuk appelgebak of een lekkere plak cake. Ook voor een vers belegd broodje ben je bij Gasterij de Noaber aan het juiste adres. In de bakkerij wordt dagelijks vers brood verkocht, gebakken in de bakkerijen van de Parabool. En dan is er ook nog een klein winkeltje voor de ‘vergeten boodschappen’.

Wil je een (kinder)feestje geven? In Schuilenburg kun je een ruimte huren en de koks van Gasterij de Noaber kunnen, als je wil, voor de catering zorgen. Daarbij behoren bijvoorbeeld warme en koude buffetten tot de mogelijkheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.