sallandse panoramatocht op tweede paasdag

Fietsinitiatief Duurzaam Onderweg houdt op Tweede Paasdag de tweede editie van de Sallandse Panoramatocht. Tijdens de vrije toertocht fiets je vijftig of honderd kilometer langs bijzondere plekken in Salland.

De tocht is bedoeld voor zowel snelle fietsers als de wat minder snelle. De startlocatie van de tocht is sportkantine Heidepark in Lemelerveld aan de Verbindingsweg 1C. Inschrijven kan op die dag van 09:00 uur tot 11:00 uur. Voor Stichting Duurzaam Onderweg- en NTFU-leden kost inschrijving vier euro, voor niet-leden vijf euro.

Duurzaam Onderweg organiseert verschillende fietstochten per jaar. Vlak na de Sallandse Panoramatocht houdt het fietsinitiatief op dinsdagavond 20 mei de Avondetappe Salland: een goededoelentocht voor KWF Kankerbestrijding. Dan staat een fietstocht van dertig of zeventig kilometer op het programma. Ook Theo de Rooij (ex-profwielrenner en ook ex-ploegleider Rabobank) doet mee aan de etappe. De voorinschrijvingen zijn vanaf deze week geopend en het deelnemersaantal is gelimiteerd tot vijfhonderd. Meer informatie en inschrijven kan op: staging2.stichtingduurzaamonderweg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.