rohda wil dit weekend definitief veilig zijn

Rohda Raalte wil dit weekend minimaal een punt pakken in Leeuwarden tegen FVC. Wanneer de ploeg van trainer Kick Maatman dat doet, dan is het definitief veilig.

“De feiten geven aan dat we voor de winterstop veel moeite hadden om onderin weg te komen”, blikt Maatman terug. “Daarentegen hebben we na de winterstop laten zien dat we naast goed voetbal ook wel degelijk de punten konden pakken. Om zaterdag al definitief ‘veilig’ te zijn, moeten we een punt pakken tegen FVC. FVC strijdt nog vol om de nacompetitie te ontlopen dus ik verwacht een zeer strijdbaar FVC waartegen Rohda zich zal moeten wapenen om minimaal een punt mee te nemen uit Leeuwarden.”

Maatman vervolgt: “Op de club wordt nog volop gesproken over het spektakelstuk tegen Alcides. De wedstrijd was prachtig, met het resultaat schieten we echter niet veel op”, blikt Rohda Raalte-trainer Kick Maatman terug op afgelopen weekend. “De derde periode is uit zicht. Met nog drie wedstrijden voor de boeg moeten we het seizoen goed gaan afsluiten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.