rohda wacht lastige tegenstander alcides

Rohda Raalte neemt het zaterdagavond op tegen Alcides. Een ‘mooie, maar lastige tegenstander’ volgens trainer Kick Maatman. “Zeker gezien de historie van de laatste vier seizoenen is het een lastige tegenstander”, legt de trainer uit. “Ik heb als trainer pas één keer van Alcides gewonnen en dat is twee seizoenen geleden.”

Maatman blikt alvast vooruit op de wedstrijd. “Het is een mooi richtpunt. Als wij in staat zijn om te winnen, gaan we over Alcides heen, aangezien we twee punten minder hebben.”

De selectie van Rohda Raalte is schorsingvrij en op twee twijfelgevallen na is Rohda Raalte compleet. Alcides mist wel een belangrijke speler. En dat is een bekend gezicht in Raalte, Melvin Velthuis. “Qua tegenstand is het misschien prettig dat Melvin Velthuis er niet bij is bij Alcides. Maar persoonlijk vind ik het jammer. Hij zal er nog lang uit zijn met wederom een zware knieblessure. Ik vind Melvin een geweldige speler en hoop dat hij weer helemaal op niveau terugkeert.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.