roescher zonwering opent showroom in delden

Roescher Zonwering opent naast zijn vestiging in Nijverdal ook een showroom in Delden. Iedereen, ook de mensen uit Nijverdal en omgeving, kan hier van meegenieten dankzij de Mega Acties. En op zaterdag 12 april is er een open dag aan de Van den Bergsweg 10 in Nijverdal.

De nieuwe vestiging in Delden, die vrijdag officieel geopend is, staat in hartje centrum Delden. “Ons pand zit heel centraal aan de Langestraat, in het pand waar voorheen Univé zat, in Delden”, vertelt eigenaar Mark Roescher. Kom vooral even binnenlopen om te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zonwering, raamdecoratie en terras¬overkappingen.”

Het grote, diepe pand ligt centraal in het centrum. Je vindt hier het nieuwste van het nieuwste op het gebied van zonwering, raamdecoratie, terrasoverkappin¬gen, veranda’s en buitenleven. De sleutelwoorden zijn ‘kwaliteit’ en ‘vertrouwen’. “Klanten kunnen rekenen op goede service en garantie. Zelfs na het aflopen van fabrieksgarantie krijgen onze klanten uitstekende service. En wij hanteren natuurlijk goede prijzen. Klanten krijgen de beste kwaliteit voor de beste prijs.”

Roescher had altijd al een showroom in Delden, maar vier jaar geleden verdween de showroom toen Mark het bedrijf overnam van zijn vader. Twee jaar geleden opende het bedrijf de grote showroom in Nijverdal. Roescher kreeg zoveel positieve en leuke reacties, dat hij besloot ook de klanten uit Delden en omgeving te bedienen. De beide showrooms zijn een aanvulling op elkaar. Meer informatie vind je op staging2.roescherzonwering.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.