regiofinale schoolvoetbal bij wijhe92

De finales voor regio 10, plaatsen in Salland en N.O.Overijssel, worden woensdag 14 mei 2014 bij sv Wijhe’92 op Gem.Sportpark Wijhe gespeeld. In veel plaatsen worden de komende weken de plaatselijke kampioenschappen Schoolvoetbal gespeeld. De kampioensteams worden voor de Regiofinales 2013 uitgenodigd. Dit is voor deze teams de volgende horde op de weg naar het Nederlands kampioenschap Schoolvoetbal 2013

De eerste wedstrijd begint om 13.30 uur en de finalewedstrijden zijn om 18.00 uur gepland, direct gevolgd door de prijsuitreiking. Onlangs heeft in het clubhuis van sv Wijhe’92 de loting plaats gevonden en daarbij zijn de volgende poule-indelingen uit de bus gekomen:

Poule A ( jongens 11-tallen ): Nieuwleusen, Dalfsen, Ommen, Gramsbergen, Raalte. Poule B ( jongens 11-tallen ): Dedemsvaart, Hardenberg, Heino, Wijhe, Den Ham/Vroomshoop.

Poule C (meisjes 7-tallen): Raalte, Dedemsvaart, Den Ham/Vroomshoop, Hardenberg, Wijhe. Poule D (meisjes 7-tallen): Dalfsen, Heino, Nieuwleusen, Omeen, Gramsbergen.

Bij de regiofinales plaatsen de nrs 1 en 2 bij de jongens (11-tallen) en de nrs 1 en 2 bij de meisjes

(7-tallen) zich voor de halve finales Schoolvoetbal 2013 van KNVB district Oost. Deze halve finales Schoolvoetbal worden op woensdag 21 mei 2014 op sportpark van vv Be Quick Z te Zutphen gespeeld en het nrs 1 en 2 (zowel bij jongens als meisjes) mogen daarna op zaterdag 1 juni 2014 op de districtsfinaledag (op accommodatie van vv Avanti W) te Enschede uitkomen tegen de nrs 1 en 2 van de andere halve finales.

De landelijke finale is woensdag 12 juni 2013 te Zeist.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.