raalter handbalster zoekt sponsoren

Raaltese Loes Oortwijn maakt deel uit van de Nederlandse handbalselectie onder de 18. De selectie heeft zich geplaatst voor het WK deze zomer in Macedonië. Ze willen zich optimaal voorbereiden op het WK door het open EK in Zweden te spelen. Het Nederlandse Handbal Verbond heeft niet genoeg geld om dit te ondersteunen, daarom zijn de handbalsters op zoek naar sponsoren.

Ze hebben een sponsoractie opgezet om toch genoeg geld op te halen voor het EK en WK. Mensen kunnen een speelster ponsoren door een bal te kopen. Een bal kost 5 euro. Door het sponsoren van ballen komt het online karakter van Loes in een steeds completer outfit te staan, zodat ze straks klaar is om het veld op te gaan. Je kunt Loes en het team sponsoren via deze link: http://damesyouthhandbal.clubkit.nl/sponsorballen/dames-youth-team/loes-oortwijn?

Voor meer informatie over de actie ga je naar de website: http://damesyouthhandbal.clubkit.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.