raalte krijgt college van gb met cda en vvd

Hoewel, het kunnen ook nog drie wethouders worden.

GemeenteBelangen had een uur lang nodig om tot dit besluit te komen. “Een moeilijk besluit,” aldus formateur Kiekebosch, “omdat alle partijen gezegd hebben dat er vernieuwing en verfrissing nodig zou zijn in de Raalter politiek.” Veel partijen verbonden die verfrissing aan GB en CDA, aan wel of niet willen samenwerken met die partijen, maar GB heeft juist de afgelopen vier jaar prettig samengewerkt met het CDA, dus die partij buiten spel zetten bleek geen optie.

GB gaat nu de komende weken alle partijen die zich daartoe geroepen voelen, deel te nemen aan de totstandkoming van het regeerakkoord voor de gemeente Raalte voor de komende vier jaar. En Johan Kiekebosch, de informateur, gaat dat als formateur begeleiden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.