pvda geen steun coalitie olst wijhe

De PvdA Olst-Wijhe verleent op voorhand geen steun aan de beoogde coalitie van CDA, Gemeentebelangen en de VVD. Dat heeft de fractie besloten na een kort gesprek met de formateur en de beoogde coalitiepartijen afgelopen donderdagavond.

De PvdA fractie heeft geen vertrouwen in de intenties van het CDA, Gemeentebelangen en de VVD met betrekking tot het te voeren minimabeleid. De PvdA is daarbij buitengewoon teleurgesteld over de inzet van het CDA op dit punt. Ook het ontbreken van transparantie en de ondoorzichtigheid van de gemaakte keuzes tijdens het (in) formatieproces zijn voor de PvdA reden om niet in te gaan op het verzoek tot steun zoals dat vanuit de beoogde coalitiepartijen is gedaan.

De PvdA Olst-Wijhe kiest er voor om in de komende raadsperiode een eigen koers te varen. Het accent ligt hierbij op een fatsoenlijk sociaal beleid, het behoud van voorzieningen en een transparant bestuur. Dit betekent niet dat de PvdA bij voorbaat in de ‘neen stand’ gaat. De voorstellen van de beoogde coalitie worden fair en op inhoud beoordeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.