protest tegen huurverhoging groeit

Het protest tegen de huurverhoging groeit. Op woensdag 16 april hield Huurdersvereniging Salland de laatste van vier bijeenkomsten in het kader van de actie tegen de forse huurverhogingen die per 1 juli zullen worden doorgevoerd. De laatste bijeenkomst, die plaats vond in de Joetse in Raalte, werd opnieuw druk bezocht. De huurdersvereniging maakte bekend dat in de halve maand sinds het begin van de actie al meer dan 300 huurders zich hebben aangemeld.

“En we zijn eigenlijk nog maar net begonnen”, zegt Joop Winterink, een van de leden van de huurdersvereniging die de actie organiseren. “We merken dat veel huurders een beetje huiverig zijn om mee te doen aan de actie om de huurverhoging niet te betalen. Mag dat zomaar?, vragen ze zich af. Het antwoord daarop is overtuigend ja, we hebben ons goed over de wettelijke mogelijkheden laten informeren.”

Huurders die zich nog willen aanmelden kunnen dat nog doen. “De huurverhoging gaat pas op 1 juli in, dus voor aanmelden is er nog tijd”, aldus Winterink. Aanmelden kan op de website van HVS (eerstehulpbijhuren.nl/salland). Voor vragen en aanmeldingen kan ook met HVS contact opgenomen worden via 0572 – 357 256 of bezwaar2014@eerstehulpbijhuren.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.