programma weidefeest is rond

Het programma voor het Weidefeest 2014 is rond. Het feest wordt dit jaar weer gehouden op 11, 12 en 13 april in Heeten aan de Stokvisweg 25. Er is een uitgebreider programma dan andere jaren. Twee bands op de vrijdagavond, een band van top klasse en een top DJ team op de zaterdag en een overvol programma met gekkigheid op de zondagmiddag.

Vrijdag 11 april

Impuls bestaat uit jongeren ui Lettele, Wesepe en Dijkerhoek. In 2012 klonken de eerste muzieknoten van deze band door de houten balken van de schuurzolder. Maar inmiddels speelt IMPULS net zo vaak in de kroeg, tent of discotheek. De band zal met Weidefeest een arsenaal aan krachtige en bekende pop en rock muziek laten horen.

Dutch Courage zijn jongens en een meid uit Dijkerhoek. De bekendste en stevigste Rockband uit het Dijkerhoek. Met onder andere hits van Lenny Kravitz, AC/DC, Creedence Clearwater Rivival, Foo Fighters, Green Day, The Offspring en meer, gaan zij er voor zorgen dat er pas echt hard gerockt gaat worden op Weidefeest.

Zaterdag 12 april

JETSET heeft eigenlijk maar één motto voor deze avond en dat is gelijk een boodschap aan jullie allen: “Wij zijn onderweg en niets houdt ons tegen! Kom maar op, wij kunnen jullie aan!” Deze band speelt echt van alles. Van muziek van vandaag en morgen tot boerenrock en van swingende oldies tot lekker hakken en springen. Naast JETSET zal ook ‘De Rick en Tijn Show’ iedereen helemaal van de vloer af vegen met de nieuwste Dance Music.

Zondag 13 april:

Deze dag bekronen ze als: “Das Große Inkoel Fest”

Schema:

15:00 tent open

15:30 ouder kind competitie

16:45 voetbal op de beamer. PSV – FEYENOORD en DJ Jeronimo draait muziek

17:00 Das Große Inkoel Spiel

18:30 veiling. “zoals de heuivork deur de lucht scheert, is het zien geld wel weard”

19:30 optreden de enige echte Otto Orgel (tot ongeveer 20:00)

20:00 DJ Jeronino

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.treffersheeten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.