programma nieuw seizoen hoftheater bekend

Het HOFtheater maakt de namen bekend voor het nieuwe theaterseizoen. Afgelopen weken werden de namen in de categorieën cabaret en muziek bekend gemaakt. Deze week volgen de namen uit de categorieën toneel, dans en familie, wederom met bekende titels: Joke Bruijs & Gerard Cox, Magic Unlimited, ISH, Woezel & Pip, Cowboy Billy Boem en de Gruffalo. Kaarten voor theaterseizoen 14-15 zijn te bestellen vanaf vrijdag 23 mei; dan gaat de vroegboekperiode van start.

Joke Bruijs & Gerard Cox – Alles went behalve een vent

Voor de voorstelling ‘Alles went behalve een vent’ bewerkte en schreef scriptschrijver Dick van den Heuvel, geïnspireerd door de gelijknamige columnbundel van Yvonne Kroonenberg, een hilarisch verhaal over een man en een vrouw op leeftijd die in de herfst van hun huwelijk en hun leven zijn beland. Op geheel eigen wijze geeft het ‘Gouden Koppel’ Bruijs en Cox in anderhalf uur komedietheater gestalte aan dit prachtige verhaal over houden van, lang samen zijn, ouder worden, ingesleten gewoontes en de ontsnapping daaraan.

Magic Unlimited – Top Secret

In de splinternieuwe theatershow van Magic Unlimited ‘Top Secret’ zullen Oscar, Renzo en Mara Kazàn weer samenwerken met hun vader, Nederlands bekendste goochelkunstenaar Hans Kazàn. Nieuw is de medewerking van de jongste zoon van de familie, Steven Kazàn, die als komiek de lachers op zijn hand heeft. Met zijn unieke visuele grappen weet hij iedereen voor zich te winnen. De magic family compleet.

ISH – ISHues (10+)

Danstheater ISH komt in ISHues met een dubbele danstheatervoorstelling. De voorstellingen VADERS en GENE spelen deze avond met bloedverwanten als gezamenlijk onderwerp. VADERS gaat over een vader die ondanks al zijn gebreken in de ogen van zijn dochter toch altijd haar vader zal blijven. GENE gaat over twee vrouwen die tijdens een communicatietraining er achter komen dat ze een gemeenschappelijke geschiedenis hebben. Dans, cabaret en muziektheater vormen samen deze voorstelling.

Woezel & Pip – Allemaal Vriendjes (3+)

In de familievoorstelling ‘Overal vriendjes!’ beleven de bekende hondjes Woezel & Pip spannende avonturen, wordt er natuurlijk gezongen, gelachen en zijn alle vriendjes uit de Tovertuin van de partij! De Tulpjes zingen, Molletje graaft weer druk in het rond, maar wat is Buurpoes nou aan het doen?

Cowboy Billy Boem – Cowboy Billy Boem en de Circusdirecteur (4+)

In de nieuwste familievoorstelling van Cowboy Billie Boem is de circusdirecteur, met zijn lange rode jas en mooie hoge hoed, een imposante verschijning en ook een man vol verrassingen. Hij lijkt heel veel te weten, maar of het allemaal waar is…? Gelukkig zingt Cowboy Billie Boem de show vlotjes aan elkaar met veel akoestische instrumenten, opmerkelijke rariteiten, oprechte verwondering en boeiende verhalen.

Meneer Monster – De Gruffalo (3+)

De voorstelling ‘De Gruffalo’ is een bewerking van het bekende kinderboek van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, maar hij staat zelf op het menu! Daarom verzint hij een list. Hij zegt dat hij vandaag bij de Gruffalo al en eetafspraak heeft. De Gruffalo? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest er uitziet. De list werkt, maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen!

Vroegboekperiode vanaf 23 mei

De nieuwe brochure komt uit op 22 mei. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn te bestellen vanaf vrijdag 23 mei: dan gaat de vroegboekperiode van start. Vanaf 1 mei staan alle voorstellingen op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.