proef de smaak van salland

Tijdens de Sallandse Streekmarkt kun je de streekproducten van deze regio proeven. De vakantietijd komt er aan en vaak kun je dan alleen in de weekenden terecht op culinaire festivals. De vakantieregio Salland springt in dat middenweekse gat en geeft je een zomerlang aanbod van negen Sallandse Streekmarkten.

Streekproducten

Lekker koken begint met mooie ingrediënten. Vers en rechtstreeks van het land worden ze aangeboden tijdens de Sallandse Streekmarkten in Raalte en Deventer. Wellicht loop je tegen ezelinnenmelk, biologische likeur, ambachtelijk vlees, Sallandse ijstaarten en Sallandse Smoothies aan.

Raalte

Middenin het bruisende hart van Salland, in het centrum van Raalte vindt iedere woensdag van 2 juli t/m 20 augustus de Sallandse Streekmarkt plaats. Gezellig winkelen, even een koud drankje op het terras en dan de boodschappen doen op de Sallandse Streekmarkt Raalte.

Deventer

Deventer is één van de oudste steden van Nederland. In Deventer vind je kleine galeries en bijzondere winkeltjes. Deventer noemt zich niet voor niets ‘Leukste Winkelstad van Nederland’. In het centrum van Deventer in de Walstaat vindt op zaterdag 6 september de Sallandse Streekmarkt plaats, stad ontmoet platteland.

Sallandse Streekmarkt Raalte: elke woensdag van 2 juli t/m 20 augustus 2014, 9.00-14.00 uur. Sallandse Streekmarkt Deventer: zaterdag 6 september 2014, 10.00-17.00 uur.

Meer info vind je op: staging2.sallandsestreekmarkt.nl, staging2.facebook.com/sallandsestreekmarkt of volg @SallandMarkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.