prins en kelder 40 jaar muzikant

Tijdens het voorjaarsconcert van De Broederband Beerzerveld, zaterdagavond in sporthal De Sprong, zijn Roel Prins en Gerrit Jan Kelder door voorzitter Chris Stuut gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap. Beiden kregen de KNFM speld met oorkonde uitgereikt.

Chris Stuut prees de verdiensten van beide leden en bedankte hen voor hun inzet. Het fanfareorkest van De Broederband o.l.v. Jan Jager gaf een fris en leuk concert met veel al goed in het gehoor liggende muziek..

Begonnen werd met het statige Intrada Festivo van Stephen Bulla, gevolgd door As the Deer en The Beatles Gold, Deep Purple Medley, Pophits.nl, German Charts en Mr. Saxobeat.

De jeugdleden presteerden heel goed met Playing Around, Volksliedjes uit Jamaica en Tjechie, German Waltz, Eric Canal en een in vlot tempo gespeeld zeemansliedje. Ook werd de laatste trekking van de verloting 2013-2014 bekend gemaakt.

Het concert werd afgesloten met de zeer bekende hit van Bruna March, Marry You. Een staande ovatie van het aanwezige publiek was de beloning voor dirigent en muzikanten. Waarna dirigent Jan Jager als toegift de bekende Beatles hit The Yellow Submarine op de lessenaar zette.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.