prijzen bibliotheekactie uitgereikt

De bibliotheek in Dedemsvaart is onlangs verhuisd naar het fonkelnieuwe MFC De Baron aan de Julianastraat. Op zaterdag 22 maart j.l. was er een Open Huis, waar veel belangstellenden een kijkje kwamen nemen. Nieuw ingeschreven leden maakten deze dag kans op een diner voor twee in het Grand Café De Baron. Dhr. H. de Boer uit Dedemsvaart was de gelukkige winnaar.

Omdat de bibliotheek ook veel trouwe leden kent, wilde men die ook eens extra belonen voor het trouwe lidmaatschap: deze leden konden een bon inleveren op 22 maart en maakten kans op een cadeaubon t.w.v. €15.

Er werden die dag zo’n 200 bonnen ingeleverd en uiteindelijk 15 prijswinnaars getrokken: A. Clijsen, Y. van Dijk, F. Lunsing, T. Rensink, A. Hoogeveen, L. Haarmeijer, M. Brand, A. Vogelzang, E. Vogel, M. Geertman, G. Grevelman, R. Cramer, A. Ouwerkerk, G. Neplenbroek en T. Kragt.

Woensdagmiddag 23 aprilwerden de bonnen aan de gelukkigen overhandigd door Janny van den Broek, teamleider bibliotheek Dedemsvaart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.