pompdagen zoeken pompmoaten

Stichting Heija Heino, organisator van de Heinose Pompdagen, is op zoek naar ‘moaten’ die de Pompdagen een warm hart toedragen. “Onze inkomsten staan onder druk en de kosten blijven doorgaan”, zegt de nieuwe voorzitter Hans Egelie. De laatste 5 jaren heeft de Pompdagen een beperkt verlies gedraaid. “Dankzij een buffer blijft de stichting gezond, maar voor de lange termijn proberen we natuurlijk extra inkomsten te generen.” Dit wil Heija realiseren door Pompmoaten te werven. Als Pompmoat steun je de stichting Heija Heino bij het organiseren van de Pompdagen. “Met een heleboel moaten maken we er weer een mooi feest van met leuke activiteiten en festiviteiten.”

Tijdens Koningsdag staat Stichting Heija Heino met een stand op de markt van het Oranjefeest Heino. PompMoaten kunnen zich bij de stand laten inschrijven en na een betaling ontvangen zij een polsbandje.

“Doar ku’j mooi met pronk’n,”vertelt Egelie enthousiast. De PompMoaten zijn er in drie categorieën. Je bent voor 10 euro PompMoat, voor 20 euro GoeieMoat en voor 50 euro BesteMoat. Afhankelijk van de categorie je kiest, ontvang je tijdens de Pompdagen vele mooie extra’s. Variërend van consumptiemunten, kortingsbonnen, een lot voor de loterij en 1 of meerdere verrassingen.

De Pompdagen worden dit jaar gehouden op woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.