peter pan speedrock op stone rock festival

Hét rockfestival van Dalfsen dat op 14 juni plaatsvindt maakt nieuwe namen bekend. Neerlands snelste band Peter Pan Speedrock komt naar Stone Rock Festival. Daarnaast maakt het festival bekend dat Poor John, Sky pilots en de Supra Naturals naar het festival komen.

Peter Pan Speedrock, de snelste en hardste band die Stone Rock Festival ooit gekend heeft, komt naar Dalfsen toe. Zegt u deze bandnaam wellicht niets, dan kent u wel de vaste gastzanger/levende bandmascotte Dikke Dennis. De inmiddels bekende tatoëerder die mee deed met het programma ‘Sterren Springen’ op SBS6.

Voor degenen die het wat minder hard willen is Sky Pilots toegevoegd. Hun muziek is rauw en opwindend en doordat ze het beste van de afgelopen vijf decennia combineren is het energiek, en dansbaar. Onbekend mag de naam zijn, maar de leden zeer zeker niet. Matthijs van Duijvenbode speelde al in veel bands waaronder Tim Knol.

De huisband van Stone Rock Festival is er natuurlijk ook weer bij. De beide broers van Poor John is een tweemansformatie, maar klinkt als een grote band. Poor John speelt een mix van folk en rock ’n roll uit de jaren ’60 en ’70. De band bewees de afgelopen jaren al een succes te zijn voor het publiek.

Erg bijzonder zijn de Supra Naturals. Hun roots in de rock- en punkscene en hun liefde voor elektronische muziek voegen ze samen tot één groot dance/punk/rave feest. Allereerst hoor je de dansbare, vette sound van The Prodigy terug. Maar als je let op de vocalen, dan is de vergelijking met Rage Against The Machine het meest treffend, maar dan op zijn Haags.

Ga het zaterdag 14 juni zien en meemaken op Stone Rock Festival. Alles wat je over het festival wilt weten staat op de website: staging2.stonerock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.