perceel amerikaanse windmolen opgeruimd

Anton Eektimmerman en Gerard Broekgerrits hebben gister hun best gedaan om het perceel voor de Amerikaanse Windmolen op te ruimen. Ze hebben woekeraars onder de veldbloemen en graspollen verwijderd. Dit doen ze omdat de grotere planten ervoor zorgen dat de kleine planten/plantjes veel minder kans krijgen om in bloei te komen.

Ze verwijderen bijvoorbeeld Bijenvoer, Lupinen en Koolzaad om plantjes als Bosliefje, Bosviooltje en Slaapmutsje te laten groeien. Tot nu toe is het veldbloemen perceel elk jaar omgeploegd, dit jaar is het niet gebeurd omdat vorige week maandag een aantal kleine plantjes al in bloei stonden. Gerard Overesch is de eigenaar van het perceel. Hij was op hoogte van hun komst en heeft het nodige tuingereedschap klaar gezet. De molen staat aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.