patrick ter mate vertrekt bij go ahead eagles

Tweede reservedoelman Patrick ter Mate neemt na dit seizoen afscheid van Go Ahead Eagles. Dat meldde hij via Facebook. De sluitpost kwam dit seizoen één keer in actie, tegen NEC stond Ter Mate onder de lat aangezien Andersen nog niet speelgerechtigd was.

Ter Mate is niet alleen een Eagle op het veld. De jonge goalie is zelf namelijk een trouwe fan van de rood-gelen. Het is voor hem dan ook niet makkelijk de club te verlaten, schrijft hij op zijn Facebook: “Na 3 fantastische jaren, de mooiste uit mijn voetbalcarrière, moet ik helaas met pijn in m’n hart mijn clubje verlaten als speler.”

Hij kijkt terug op zijn tijd bij de Eagles: “Van Jupiler naar Eredivisie, de huldiging, mijn debuut, alles was geweldig. Maar nu verder en opzoek naar een nieuwe uitdaging. Maar wat er ook gebeurt ik ben en blijf een Eagle!” Wat de volgende uitdaging inhoudt, is nog niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.