pasen de aftrap van het campingseizoen

Pasen is niet alleen het feest van eieren. Het is ieder jaar ook de aftrap van het campingseizoen. Bij veel campeerliefhebbers kriebelde het de afgelopen weekenden al aardig. Door het lekkere weer, zijn de meeste caravans al uit de winterstalling gehaald.

Hoewel Pasen dit jaar vlak voor de meivakantie valt, is de bezetting op de campings lang niet gek. Camping Krieghuusbelten in Raalte zit bijvoorbeeld voor ongeveer twee derde volgeboekt. “En daar zijn we supertevreden mee,” stelt Ted Westenenk namens de camping.

Krieghuusbelten groeit overigens vrolijk verder. In februari kreeg de camping toestemming van de rechter om uit te breiden richting de Rekoplas. Deze winter is er een strook aan de andere kant van de camping toegevoegd. In januari gekocht, nu al bezet met vier stacaravans.

Het project Rekoplas krijgt dit jaar overigens nog geen uitvoering: “We concentreren ons dit seizoen volledig op de camping,” aldus Westenenk. “Dat is het belangrijkste.”

Met tweede derde bezetting in het aanstaand weekend is het mooi proefdraaien voor de komende weken: Met de meivakantie is het vlammen voor Westenenk en de zijnen. Dan is de bezetting (tot nu toe) zo’n 85 tot 90 procent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.