particuliere tuinen open voor publiek met pasen

Onder de deelnemende tuin is de tuin van Nynke Atsma. Deze ligt rond een boerderij in Luttenberg. Er zijn vierduizend bollen ingeplant volgens een beplantingsplan van Jacqueline van der Kloet. Naast de bloemenbollen zijn de borders gevuld met veel voorjaarsbloeiers.

De tuin van Wim en Ineke Grootenhuis in Schoonheeten is ook toegankelijk. Deze tuin ligt op het mooie historische landgoed Schoonheeten, verscholen in de bossen. Ook hier zijn vele bloembollen gepoot, ieder in eigen sfeer van uitbundige tot ingetogen kleuren. Er is gebruik gemaakt van vele tulpen, narcissen en stinzenplanten.

Bij Huys Beukenroode vind je de tuin van Adri en Ellen de Vries. Een tuin, rond het rietgedekte huis, met verschillende tuinkamers, spannende doorkijkjes en stijlvolle elementen, in de sfeer van de Amsterdamse grachtentuinen van weleer. Vele barokke tulpen op kleur, waardoor iedere tuinkamer een verrassing is.

Tijdens dit voorjaarsevenement is de kwekerij van Arjan Schepers Vaste Planten in Marienheem ook geopend. Nieuw dit jaar is een bollenweide met duizend verwilderingsbollen. Op de kwekerij worden ook bloeiende bollen verkocht.

Voor info: staging2.voorjaarstuineninsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.