pand elco totaal in nieuw jasje

Elco Totaal heeft zijn pand uitgebreid. Mede ter ere van het twintigjarige bestaan heeft het bedrijf recent de zaak heropend. Iedereen kon hier een kijkje nemen in de nieuwe showroom, ontworpen door Elly Raamsteeboers. Een stoer ontwerp, waarin alle producten op een mooie en unieke wijze gepresenteerd worden.

Het bedrijf is al twintig jaar bezig zichzelf te optimaliseren op het gebied van bedrijfskleding, papier- en poetsproducten, reinigingsmiddelen en –systemen, industriële en persoonlijke beschermingsmiddelen. Om zich te onderscheiden, moet het bedrijf zich blijven ontwikkelen. Afgelopen maanden is een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling door de verbouwing van het pand. Door de verruiming van de showroom kunnen de producten overzichtelijker gepresenteerd worden en kan de klant beter en gemakkelijker geadviseerd worden. Er hangen allerlei verschillende modellen kleding. “De showroom is nu een stuk moderner en de kleuren zijn zeer goed op elkaar afgestemd. De showroom straalt rust en degelijkheid uit, aldus Coen Koggel.”

Service van groot belang

Volgens Coen Koggel, directeur van Elco Totaal is een deel van de kleding die in de showroom hangt direct leverbaar af fabriek. “Wij hoeven het niet in te kopen bij een groothandel. Dit betekent korte lijnen en één aanspreekpunt. Ik merk dat de consument dit als zeer prettig ervaart. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd”.

Dit valt onder een stukje service die wij verlenen, vervolgt Coen zijn verhaal. ”Onze service is een sterk punt. Hiermee proberen wij ons te onderscheiden. Door snel te leveren en eventuele problemen op te lossen. Stel iemand heeft een probleem met de schoonmaak van de bedrijfshal, dan gaan we ter plaatse kijken en zoeken naar een gerichte oplossing. Eventueel help ik dan de klant met deze schoonmaak.”

Eigen schoonmaak producten

Elco Totaal biedt een totaalpakket aan op het gebied van reiniging en bedrijfskleding. Dit betekent dat ze niet alleen de kleding leveren maar ook bedrukken. Ook werken ze met eigen merk zeepproducten. Hierbij is goed gekeken naar de samenstelling en werking van de zeep, in samenwerking met een fabriek uit België. Op deze manier kan Elco Totaal een goed product leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

“Stel je hebt een sporthal die een specifieke behandeling nodig heeft, of jaloezieën waarvan de originele kleur niet meer te herkennen is, dan is de zeep van Elco Totaal zeker een aanrader. De kracht van de zeep is dat het multifunctioneel inzetbaar is en je heb niet veel nodig. Met drie á vier verschillende zeepjes maak je een heel bedrijfspand schoon”, zegt Coen Koggel.

Elco Totaal is ook op diverse beurzen te vinden. Een tijd geleden hebben zij nog op een hout-kunststof-interieurbeurs gestaan in Hardenberg. Twee of drie keer per jaar staan ze op de beurs om de producten te showen. Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe webshop en website.

Je kunt altijd binnenlopen bij Elco Totaal om een kijkje te nemen wat zij allemaal in het assortiment hebben. Dus voor al je bedrijfskleding, papier- en poetsproducten, reinigingsmiddelen en –systemen en pbm’s kun je terecht bij Elco Totaal. Zij zijn gevestigd aan de Spitsstraat 3 in Raalte. Als je na 12.00 uur komt staat er ook nog speciaal een balletje gehakt voor je klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.