palmpasenoptocht in boskamp

Kinderen in de Boskamp hebben afgelopen zondag meegedaan aan de Palmpasen optocht. De kinderen hadden allemaal thuis een mooi versierde paasstok gemaakt. Vanaf het dorpsplein bij de kerk vertrok de stoet onder muzikaal gezelschap van de Holstobloazers.

De optocht ging door verzorgingshuis St. Willibrord, waar de ouderen uit Boskamp konden genieten van de muziek en konden kijken naar de kinderen. Daarna trokken ze verder door de dorpskern. Onderweg werd er lekker gesnoept van de stokken. De tocht eindigde de route bij het basketbalveldje. Daar stond de ranja klaar voor de kinderen en koffie voor de ouders.

De kinderen hebben in het bosje eieren gezocht en de 2 geverfde eieren werden uit eindelijk gevonden door Huub en Guusje Durand. Zij ontvingen hiervoor een presentje. De kinderen kregen allemaal een zakje met paaseitjes mee naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.