paasvuur heino vraagt om snoeihout

’t Giet Vedan Heino is al weer een tijdje bezig met de bouw van het paasvuur op 20 april aan de Raalterstraat. Iedere zaterdag wordt er geholpen met het lossen van aanhangers en ophalen van hout uit de omgeving. Na het grote succes van vorig jaar zijn ze extra gedreven om het ook dit jaar weer tot een groot succes te laten worden. Ondanks dat er inmiddels al een aardige berg snoeihout ligt blijven alle vrachten snoeihout van harte welkom.

Daarnaast zijn ze druk bezig met de voorbereidingen rondom het paasvuur. Vergunningen, hekken, verlichting, stroom, er komt heel wat bij kijken. Daarnaast zorgen ze net als vorig jaar weer voor een tent waar een hapje en een drankje gehaald kan worden. Zo hopen ze net als vorig jaar een gezellig feest te kunnen neerzetten.

Het snoeihout kan iedere zaterdag tussen 10:00 – 15:00 uur worden gebracht aan de Raalterstraat. Storten is gratis, maar een bijdrage wordt zeer op prijs gesteld, hiermee ondersteun je namelijk de carnavalswagen die ze ieder jaar bouwen.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Taco Reimert: 06-43134384

Kijk voor een sfeerimpressie deze video: https://vimeo.com/90467959/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.