optreden jonkvrouwen bij het boskamp

Het Songs van Toen Koor ‘de Jonkvrouwen’ had 2e Paasdag veel succes bij het Partycentrum ’Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2 te Dalfsen. Er werd regelmatig uit volle borst meegezongen bij de bekende ‘tophits’ van toen. En.. de belangstelling was overweldigend.

Het Songs van Toen Koor ‘de Jonkvrouwen’ trok een volle zaal. Het koor staat – evenals dat van ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren o.l.v. Flip Jonkman uit Heino. Het werd een zeer gezellige middag. Het koor zong 2 sessies van ca. 45 minuten. Bekende liederen passeerden de revue zoals ‘De Sterren van Montevideo’, ‘Send me the Pillow’ en ‘Westenwind’.

Er werd zelfs een lied in het Grieks gezongen n.l. ‘Eleni’ van Tol & Tol’. Bijzonder goed deden ook enkele Duitse schlagers het zoals ‘Jeder Braucht eine Insel’ en ‘Und Morgen früh Küss ich dich wach’. Even terug hadden de ‘Jonkvrouwen’ daar ook veel succes mee met als gast de Duitse zangeres Helga Hoffmann uit Potsdam.

Een echte smartlap stond ook op het programma: ‘Blauwe Korenbloemen’ waarbij de dirigent in een kostelijke act korenbloemen kreeg aangeboden. Zeer spontaan klonk ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ van Tony Marshall. Verder doen liederen van Elvis Presley, Cliff Richard en ‘The Everly Brothers’ het nog steeds goed, ook anno 2014.

Als het aan Willy Schrijver van ‘Het Boskamp’ ligt dan komen ‘de Jonkvrouwen’ volgend jaar 2e Paasdag wederom naar deze prachtig gelegen locatie. De aanwezigen waren zeer positief over ‘de Jonkvrouwen’!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.