opkomst wandel3daagse boven verwachting

Mede dankzij het mooie weer was de opkomst van de 7e Avondwandel3daagse in Nieuw Heeten boven verwachting, met op de eerste dag 250 deelnemers. Van de deelnemers hebben 75 de 10 km gelopen. Vooral de handbal en voetbal waren zeer goed vertegenwoordigd.

Nagenoeg elk team had de trainingsavond ingeruild voor een avondje wandelen. Er waren veel lovende woorden over de routes en ook de loterij viel zeer in de smaak. De organisatie kan tevreden terug kijken op een zeer geslaagde editie en wil dan ook een woord van dank uitspreken aan alle wandelaars, sponsoren en vrijwilligers. Zonder hen was dit alles niet gelukt en ze hopen dat iedereen ook volgend jaar weer van de partij is.

Foto’s zijn te zien in het album. Meer foto’s zijn te vinden op staging2.nieuwheeten-online.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.