ophof europees kampioen duathlon

Edwin Ophof, de sportschoolhouder uit Raalte, heeft dit weekend opnieuw een staaltje topsport laten zien tijdens het Nederlands- en Europees kampioenschap Duathlon in Horst.

Ophof won twee weken geleden al het Nederlands kampioenschap Wintertriathlon door met ruime afstand op de concurrentie te winnen. Dit weekeinde liet Ophof zichzelf nogmaals zien in het Europese circuit van de masters 50+ om mee te vechten voor de Europese plak.

Na 15 km lopen, 62 km fietsen en 7,5 km lopen eindigde Ophof op de hoogste trede door met 14 minuten voorsprong –mede te danken door zijn snelste fietstijd bij de ace-groupers te realiseren- te eindigen op de nummer twee; Tomas Bengtsson uit Zweden en de nummer drie; Piet van Tol uit Lisse (NL).

Ophof legde de 15, 62 en 7,5km af in 3.01.12, Bengtsson in 3.15.33 en Van Tol in 3.15.57

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.