opgeven 3 daagse nieuw heeten

Je kan je weer opgeven voor de Avondwandel 3-daagse in Nieuw Heeten. Deze activiteit wordt gehouden op 23, 24 en 25 april 2014. Er kunnen 2 afstanden gelopen worden: 5 km of 10 km. Als je 3 dagen hebt meegelopen, krijg je van de organisatie een leuke herinnering.

Je kunt je op verschillende manieren inschrijven. De eerste is digitaal en dat heeft de voorkeur. Je kunt dit doen t/m 22 april 12.00 uur, via de website staging2.nieuwheeten-online.nl Hier kun je het inschrijfformulieren invullen, waarna je een bevestiging krijgt en tevens het inschrijfnummer. Op de dag zelf kun je bij het startpunt “De Belte” de controlekaart ophalen en betalen (graag gepast).

Daarnaast kun je je op de avond zelf bij het startpunt aanmelden, dit kan vanaf 17.45 uur. Zorg ervoor dat het inschrijfformulier al is ingevuld, dat bespaart je en organisatie veel tijd. Kosten zijn voor kinderen t/m basisschool voor een dag 2 euro, voor twee dagen 4 euro en voor drie dagen 4,50 euro. Voor anderen kost een dag 3,50 euro, twee dagen 7,00 euro en drie dagen 7,50 euro.

Iedereen moet zich individueel inschrijven. Dit geldt ook voor ouders en/of begeleiders. Bij vertrek en aankomst is het verplicht je te melden. Honden zijn niet toegestaan. Een deel van de paden is alleen tijdens de wandel3daagse toegankelijk. Op alle avonden vertrekken we vanaf Sportpark “De Belte” tussen 18.15 – 18.45 uur, uitgezonderd de vrijdag, dan vertrekt de 10 km tussen 18.15 uur en 18.30 uur en de 5 km vanaf 18.45 uur.

Ook dit jaar hebben ze weer een loterij. Hierbij is het inschrijfnummer tevens het lotnummer. De loterij is op de woensdag en donderdag alléén voor de kinderen t/m basisschool. Op vrijdag voor iedereen. Voorwaarde is wel dat je bij de trekking aanwezig bent.

Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar achandbal@live.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.