opendag bedrijventerrein korenmolen wesepe

Een drietal bedrijven opent zaterdag hun deuren, zodat bewoners van Wesepe een kijkje achter de schermen kunnen nemen. De deelnemende bedrijven zijn autobedrijf Erik Struik, Koetsier Installatietechniek en Wessels Wonen en Slapen. Tijdens de open dag staat duurzaamheid en educatie centraal.

Erik Struik, die recentelijk het bedrijf van Voskes Wesepe heeft overgenomen, wil graag net als Mark Oosterwijk en Ronald Wessels in contact komen met de huidige en mogelijk toekomstige clientèle. Autobedrijf Erik Struik is een allround bedrijf die alle merken kan onderhouden en zowel nieuw als gebruikte auto’s kan leveren. Jonge bezoekers krijgen uitleg door een aantal aanwezige leerlingen van het Deltion College over bijvoorbeeld van het uitlijnen van een auto. Door jongeren kennis te laten maken met werk in autotechniek, denkt Erik dat ze misschien enthousiast worden over een baan is de techniek.

Ronald Wessels van Wonen en Slapen Wessels wil binnen zijn bedrijf alle facetten van plezierig wonen laten zien, en de nodige aandacht vestigen op kwaliteit en duurzaamheid. Ronald denkt dat met het open stellen van zijn bedrijf op deze open dag de drempel om zomaar naar binnen te lopen een stuk lager wordt. Terwijl ouders rond snuffelen kunnen kinderen aan een workshop “pimp je eigen huis” deelnemen.

Mark Oosterwijk van Koetsier Installatie zegt dat bij hem de dag in het teken staat van het presenteren van producten die alles te maken hebben met duurzame en energie besparende installaties. Opstellingen met veel informatie over Nefit producten, zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming geven je inzicht wat er anno 2014 allemaal aan mogelijkheden zijn om de energierekening te drukken.

Met de aanwezige hoogwerker kan je het bedrijventerrein en de directe omgeving goed bekijken. Daarnaast is er een springkussen en feestelijke ballonen zodat kinderen zich tijdens de opendag lekker kunnen uitleven. Op het bedrijventerrein Korenmolen is voldoende parkeergelegenheid en een hapje en een drankje staan klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.