open huis massagepraktijk fysiek

Massagepraktijk Fysiek houdt op zaterdag 12 april van 14.00 tot 17.00 uur Open huis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken. Het Open huis is gekoppeld aan een goed doel, namelijk Heino Kids Sporten. Aan de Dorpsstraat 55 in Heino is sinds kort Massagepraktijk Fysiek gevestigd. In de nieuwe praktijk van Erna van Oostrom kun je terecht voor sport-, ontspanning- en welnessmassage, sporttaping en elastische taping.

Het pand waar Fysiek is gehuisvest, wordt gedeeld met Martine Schoonheidssalon, Dr. Hauschka therapeut, die ook op 12 april haar deur open heeft. De nieuwe praktijk is een mooi ingerichte en sfeervolle ruimte. Erna is in het bezit van het landelijk erkende diploma van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

“Ik ben vroeger door mijn ouders met sport opgegroeid”, vertelt Erna over haar achtergrond. Toen ik 28 jaar geleden mijn voorste knieband gescheurd had, kwam ik bij de fysiotherapeut terecht. Door de behandelingen raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de medische aspecten van sport. Uiteindelijk ben ik niet in de sportwereld, maar in het administratieve werk gerold. Omdat ik toch graag mijn hart wilde volgen, heb ik 2012 de knoop doorgehakt en me ingeschreven voor de opleiding tot sportmasseur. Het mooie van dit vak? Je bent met mensen bezig. Je helpt ze van hun klachten af of geeft ze een ontspanningsmassage waar ze veel baat bij hebben.” Volgens Erna ligt de kracht van Fysiek vooral in het brede aanbod behandelingen.

Van jong tot oud; iedereen kan terecht bij Fysiek. “Wat de welnessmassage betreft, bied ik ook Ayurvedische massage en Lomi lomi aan. Ayurvdische massage is een hele aangename lichte massage met veel warme kruidenolie. Lomi-Lomi is een ontspanningsmassage uit Hawaï. Fysiek werkt uitsluitend op afspraak. Voor informatie of het maken van een afspraak kun je bellen naar 06-413 179 69 of mailen naar info@massagepraktijkfysiek.nl Voor informatie of inschrijven voor de nieuwsbrief kun je ook terecht op staging2.massagepraktijkfysiek.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.