Home / archiefcentraal / open dag en afscheid bartels

open dag en afscheid bartels

Van 10.00 tot 17.00 uur kun je tussen de normale manegelessen van Manege Mans Bartels door opstappen op een paard of pony. Voor belangstellenden worden er gratis proefleskaartjes weggegeven. Hiermee kun je later contact opnemen voor een gratis proefles. Deze worden normaliter gehouden op de woensdag en zaterdagmiddagen. Verder zullen er in de grote hal van Manege Bartels dressuur en spring clinics worden gehouden en zullen jeugdleden van Hippische Vereniging de Heemruiters ook actief zijn. Voor de kinderen worden er allerlei spelletjes georganiseerd.

Van 17:00 tot 18:00 uur is er een feestelijke borrel waarin afscheid wordt genomen van Mans en Aaltje Bartels. Iedereen die in het verleden en heden bij Manege Mans Bartels heeft gereden of er ooit vrijwilliger is geweest is van harte welkom.

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.