Home / archiefcentraal / open avond bij kunstkring raalte

open avond bij kunstkring raalte

De leden van de kunstkring zijn dan aan het schilderen en gunnen je een blik in de creatieve keuken van Kunstkring Raalte. Je kunt kijken naar werk in wording en de kunstenaars zullen graag uitleg geven over hun werkwijze. Mocht de interesse verder gaan dan alleen kijken naar kunst dan kun je informatie krijgen over een eventueel (proef)lidmaatschap.

De werkruimte van de Kunstkring bevindt zich aan de Zwolsestraat 18 (voormalig huishoudschool) te Raalte. Voor meer informatie over de Kunstkring zie ook onze website: www.kunstkringraalte.nl of op facebook www.facebook.com/kunstkring.raalte

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.