Home / archiefcentraal / op de persboot johan wolff

op de persboot johan wolff

Daar staat ie dan. Kleine oogjes van een lange terugreis uit Rotterdam, vier uurtjes slaap en vervolgens weer een bezoek aan het Historisch Festival in Raalte en de huldiging van PEC Zwolle in de provinciehoofdstad. Johan Wolff heeft een topweekend met zijn camera beleefd.

Toen we hem vertelden dat hij zondag naar de Kuip mocht, begonnen zijn ogen te glinsteren. “Geweldig! Naar mijn Kuip! Als Zwolle dan nog wint, dan kan het niet meer stuk.” Wolff kreeg zijn zin: Hij was erbij als fotograaf en Zwolle won overtuigend.

Zondagmiddag zat hij op de persboot die meevoer over de Zwolse grachten. Gewapend met zijn camera en twee kleine oogjes, maar breeduit lachend. “Top, top, top. Het was echt geweldig.”

De Raaltenaar heeft zijn hart liggen bij de sportfotografie. Emotie vangen. Maar ook draagt hij de clubs uit de regio een warm hart toe. De bekerwinst van Zwolle vastleggen, in nota bene ‘zijn Kuip’, dat is de kroon op een prachtig seizoen sportfotografie van Johan Wolff.

Alle thuiswedstrijden van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles zat hij voor ons langs de lijn. Oke, op eentje na dan. Toen speelden PEC en GAE gelijktijdig hun thuiswedstrijd en moest er gekozen worden.

Johan heeft er een Paasweekend keihard fotograferen op zitten. Ten tijde van het schrijven van dit artikel, legt hij de laatste hand aan de foto’s van vandaag. Dankzij Johan konden wij het hele weekend breeduit verslag doen van de uitzwaaitraining, de finale, de huldiging en de rondvaart.

Johan, je bent een topper. Bedankt!

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.