oorlogsgeheimen te zien in hoftheater

De voorstelling Oorlogsgeheimen is te zien in het Hoftheater in Raalte. De voorstelling, naar het bekroonde boek van Jacques Vriens, is van de makers van de musical Achtste-groepers huilen. Op woensdag 16 april om 15.00 uur kun je naar Oorlogsgeheimen.

De voorstelling Oorlogsgeheimen gaat over de 11 jarige Tuur. Het is 1943 en het dorp waarin Tuur woont is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn buurmeisje Maartje vinden dit in het begin wel spannend. Maar langzaam maar zeker komen de kinderen erachter dat de bezetters in staat zijn tot de ergste dingen.

De volwassenen proberen zoveel mogelijk voor hen geheim te houden: de Engelse piloot die op zolder verstopt zit, wie de Duitsers helpen (zoals hun eigen meester) en wie in het verzet zitten. Maar op een dag vertelt Maartje aan Tuur dat zij zelf ook een groot en gevaarlijk geheim heeft.

De voorstelling Oorlogsgeheimen gaat over geheimen, helden en angsten. Over vriendschap, liefde en herinneringen. Voor meer informatie ga je naar de website: http://staging2.hofinsalland.nl/theater/programma/familie/233-oorlogsgeheimen-oorlogsgeheimen-9/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.