oorlogsgeheimen in het capellenborg theater

De familievoorstelling Oorlogsgeheimen is op 2 mei te zien in het Capellenborg Theater Wijhe. Oorlogsgeheimen, naar het bekroonde kinderboek van Jaques Vriens, is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar. De acteurs Maarten Ebbers en Ida van Dril vertolken op het toneel dit spannende verhaal over de Tweede Wereldoorlog.

Het is 1943. Het Zuid-Limburgse dorp waar de elfjarige Tuur woont, is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn buurmeisje Maartje vinden dit in het begin wel spannend, maar langzaam maar zeker komen de kinderen erachter dat de bezetters in staat zijn tot de ergste dingen. De volwassenen proberen zoveel mogelijk voor hen geheim te houden: de Engelse piloot die op zolder verstopt zit, wie de Duitsers helpen (zoals hun eigen meester) en wie in het verzet zitten. Maar op een dag vertelt Maartje aan Tuur dat zij zelf ook een groot en gevaarlijk geheim heeft…

De voorstelling ‘Oorlogsgeheimen’ vindt plaats op vrijdag 2 mei om 19:30 uur in het Capellenborg Theater Wijhe. Kaarten kosten 5,00 euro en kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek en Kantoor Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.