onze webcam doet het weer

Onze webcam doet het weer. Sinds we in 2006 begonnen met Salland Centraal hebben we een webcam op het Kulturhuus in centrum van Raalte staan. Ineens was de cam even uit de lucht en dat leverde gelijk reacties op.

Kennel;ijk voorziet de webcam in een behoefte. Nieuwsgierige mensen kunnen hun behoefte bevredigen op die manier. Maar we hebben ook van mensen gehoord die via de cam even kijken of het al gezellig druk in het centrum van Raalte is. Van een winkelier buiten het centrum weten we dat hij de webcam gebruikt om te zien of hij het nu alleen zo druk heeft, of dat er ook veel volk in Raalte zelf is.

Met dank aan Beekman Elektro kan iedereen nu weer een kijkje op de Grote Markt nemen.

Mocht je ook een webcam in je dorp willen of wil je een al bestaande webcam meer onder de aandacht brengen, laat het ons weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.