ontdek de geheimen van havezate de haere

Ijssellandschap organiseert een wandeling bij Havezate de Haere onder leiding van een gids. Op donderdag 10 april neem deze gids de bezoekers mee langs het verleden en het heden van IJssellandschap en de Havezate. Van de vroegere bewoners tot de ruïne, van de bunkers tot de zonnewijzer. Aan het eind van de wandeling zijn vele geheimen van het landgoed onthult.

De excursie eindigt met een kopje koffie/thee in Culture Club de Haere, gevestigd op de benedenverdieping van de Havezate. IJssellandschap start deze lente met een divers aanbod aan excursies rondom de landgoederen van de stichting, waar de wandeling bij de Haere te Olst er één van is.

De excursie is op donderdag 10 april en begint om 10.00 uur. De wandeling start bij de brug voor Havezate de Haere, Haereweg 4 Olst en zal ongeveer 1,5 uur duren. Kosten voor deelname zijn 4 euro, dit is inclusief een kopje koffie/thee bij Culture Club de Haere.

Kijk voor meer informatie op de website: staging2.ijssellandschap.nl. Graag van te voren aanmelden via info@ijssellandschap.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.