ontbijtsessie over ondernemerschap in 2020

Diverse Seats2Meet-afdelingen houden op dinsdag 22 april een ontbijtsessie over de toekomst van ondernemen en de positie van zzp’ers. La Manière, het oude gemeentehuis van Wijhe, doet hieraan mee en vanaf 09.00 uur kan hier aangeschoven worden. Aansluitend volgt een buitenwandeling: Handel & Wandel.

Naast een ontmoetings- en flexplek biedt Seats2Meet ook regelmatig inspirerende bijeenkomsten en evenementen. Ditmaal is er aandacht voor ontmoeten en netwerken onder het genot van een vrolijk Paasontbijt. Serie-ondernemer, Society 3.0 auteur en Seats2Meet Utrecht oprichter Ronald van den Hoff verzorgt via een clip de introductie voor het thema: Wat is de positie van Zp’ers in 2020?

Rond 10.00 uur volgt een wandeltocht in de frisse buitenlucht op een andere manier in contact met elkaar komen.

Kosten: 10 euro per persoon. Aanmelden via lisannes@nijlandenkroes.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.