olst wijhe plaatst speciale stoeptegel

Burgemeester Ton Strien en wethouder Cor van den Berg hebben vrijdag een tegel geplaatst op het terrein van de weekmarkt in Olst.

Op 18 maart jl. is de weekmarkt Olst uitgeroepen tot de beste markt van Nederland in de categorie kleine markten (tot 30 ondernemers). Hiervoor heeft de weekmarkt o.a. een (stoep)tegel ontvangen met de tekst “beste markt van Nederland”. Deze bijzondere titel is vrijdag, 25 april, gevierd door de marktkooplieden. Als onderdeel van de festiviteiten hebben de burgemeester en de wethouder de (stoep)tegel geplaatst.

De vrijdagmarkt in Olst was één van de drie kanshebbers in de categorie kleine markten. De andere twee genomineerden in deze categorie waren de woensdagmarkt Siermarkt in Amsterdam en de donderdagmarkt in Wijchen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.