oefendag duofiets zonnebloem in heino

De duofietsgroep van de Zonnebloem afdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis houdt op zaterdag 19 april een uitprobeerdag voor aspirantbestuurders van de duofiets.

Het hele jaar door is er namelijk de mogelijkheid de duofiets een dagdeel te bespreken bij het Wooldhuis. Vaak is onervarenheid met het besturen van een duofiets een drempel om eens een duofietstochtje te maken met een mindervalide of oudere kennis of familielid. Om die drempel weg te nemen is er voor belangstellenden gelegenheid om onder begeleiding van ervaren zonnebloemvrijwilligers te oefenen op de duofiets.

Plaats van handeling is zorgcentrum het Wooldhuis, de vaste parkeerplek van de duofiets. ’s Morgens van 10.00 tot 12.00 uur en ’s middags tussen 14.00 en 16.00 uur staan zonnebloemvrijwilligers voor je klaar om je de kneepjes van het rijden met de duofiets te leren.

Duofietsen is een prachtige mogelijkheid om een ander eens op een andere manier een plezier te doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.