nobach schoenen viert 80 jarig bestaan

Nobach schoenen heeft zich de afgelopen 80 jaar ontwikkeld van dorpswinkel tot regionaal centrum voor voetzorg. Het familiebedrijf in Olst viert deze mijlpaal met een aantal activiteiten. Zo staan er drie dagen gepland waarbij vertegenwoordigers van de leveranciers Durea, FinnComfort en Meindl in de winkel te gast zijn. En er is een speeddate met podoloog, fysiotherapeut en orthopeed.

Wie jarig is, moet trakteren. Dat hebben Han en Miranda Nobach zichzelf van tevoren goed in de oren geknoopt. Wie van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 april een paar schoenen koopt, maakt daarom kans op een mooie taart. Per dag worden 35 taarten weggeven.

Nobach Schoenen wil in het jubileumjaar ook graag iets extra’s doen op het gebied van voorlichting en advies. Reden om een aantal speciale dagen te organiseren. Register podoloog Han Nobach trekt dan samen op met vertegenwoordigers van erkende schoenenfabrikanten als Durea (vrijdag 11 april), FinnComfort (zaterdag 19 april) en Meindl (zaterdag 24 mei).

Heeft u meer vragen op het terrein van voetklachten, dan is een bezoek aan de speeddating op zaterdag 3 mei aan te bevelen. Podoloog, fysiotherapeut en orthopeed trekken die dag samen op om de klanten van goed advies te kunnen voorzien.

Han en Miranda Nobach zijn de derde generatie die aan het roer staan. Zij hebben een aantal veranderingen doorgevoerd. Naast een groot aanbod aan comfortabele en modieuze schoenen en wandelschoenen is er in de winkel ruimte gecreëerd voor een podoloog, drie pedicures, een voetreflextherapeut en iemand die zooltjes maakt. ‘En we hebben nog volop ambities’, laat Han weten dat er ruimte is om het concept in de nabije toekomst verder uit te diepen en uit te breiden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.